Crowdfunding campagne op voordekunst.nl verlengd tot 1 juli 2018

De kop d’r foor.

Met het einde in zicht kunnen we het ons niet permitteren om stil te zitten. We zetten nog even door want het gaat goed! Maar we zijn er nog niet.

Voordekunst heeft ons een eenmalige verlenging aangeboden tot 1 juli die we dankbaar aannamen. We zullen in deze extra weken wat minder actief zijn in de media en op social media, maar zetten in op persoonlijke ontmoetingen op weg met de mobiele studio.Ook zullen we nog bedrijven, fondsen en stichtingen benaderen en wachten we nog op de besluitvorming van enkele fondsen.
Dus… nog even de kop d’r foor!

Meer goed nieuws

Naast de bestellingen van vrienden, kennissen, Bilkerts en niet-Bilkerts mochten we al donaties ontvangen van Lân fan Taal en de voormalige gemeente het Bildt. Daar kwamen de afgelopen weken bijdragen van de gemeente Waadhoeke, het Mondriaanfonds en de Boelstra Olivier Stichting bij. Ook kunnen we vol trots vertellen dat we gesteund worden door de Bank Giro Loterij en Stichting De Aerden Plaats. De teller maakte een flinke sprong voorwaarts!

Bilkerts dwars? Mooie Plaatsys dwars!

Inmiddels staat de teller op 71%!!! Dat houdt in dat we met z’n allen al 12.535,- hebben opgehaald. Dat geeft ons moed. Op naar de 17.500!

Mobiele kriebels

Baukje en Gitte hebben inmiddels de mobiele kriebels gekregen. De dokaspullen en de studiobenodigdheden staan de mobiele studio die we inrichten voor de Dorpsreunie XL in Ouwe-Syl. Op de foto hiernaast een opzetje om de inspiratie op gang te helpen… Kom maar op met die verhalen!

Blijven delen

We merken dat al jullie ‘vertel-en-deel-acties’ enorm veel impact hebben. Blijf dat doen! We krijgen het voorelkaar!

https://www.voordekunst.nl/projecten/6821-mooie-plaatsys-1